Graszoden Den Haag

Graszoden Den HaagGraszoden kopen in Den Haag? Bij GroenRijk de Wilskracht leveren we verschillende soorten graszoden van de beste kwaliteit! Zo leveren wij bijvoorbeeld ook graszoden aan Europese voetbalstadions. U mag dan ook wel wat verwachten van onze gazons!

Wanneer u ervoor kiest om graszoden te gebruiken voor uw gazon staat u voor de keuze wat voor soort graszoden u wilt gaan gebruiken. U kunt kiezen uit de volgende graszoden:

Speelgraszoden in Den Haag

Dit zijn de meest verkochte soort graszoden omdat ze niet heel veel onderhoud nodig hebben en goed geschikt zijn voor een gazon waar veel gespeeld wordt door kinderen en/of huisdieren, redenen hiervoor zijn:

  • deze graszoden zijn gemaakt van verschillende sterke soorten gras;
  • deze grassoorten hebben dikke grasbladen waardoor ze tegen intensief gebruik bestand zijn;
  • deze graszoden hebben maar weinig vocht nodig.

Siergraszoden in Den Haag

In tegenstelling tot voorgaande graszoden, hebben deze graszoden veel onderhoud nodig en niet geschikt voor intensief gebruik, dit komt doordat:

  • siergraszoden uit fijnere grassoorten bestaat;
  • de grasbladen van deze graszoden ook erg fijn zijn;
  • deze graszoden preventieve ziektebestrijding nodig hebben.

Schaduwgraszoden in Den Haag

Schaduwgraszoden zijn, zoals de naam suggereert, goed geschikt om in de schaduw te groeien, maar kunnen daarnaast ook goed tegen de zon. Schaduwgraszoden zijn vooral erg handig om de lege plekken in uw tuin mee op te vullen.

Graszoden kopen Den Haag

Bent u op zoek naar graszoden in Den Haag? Bij GroenRijk de Wilskracht kunt u ze vandaag nog bestellen! Bovendien staan wij altijd klaar om u van advies te voorzien als het gaat om de verschillende soorten graszoden. Ook al u nog niet helemaal zeker weet hoe u uw tuin eruit wilt laten zien helpt GroenRijk de Wilskracht u graag verder, zo hebben wij ook GroenRijk hoveniers tot uw beschikking! Neem contact met ons op, voor meer informatie.