Tuincentrum Den Haag

Bezoek tuincentrum GroenRijk de Wilskracht in Den Haag voor al uw huis- en tuinartikelenZoekt u een tuincentrum in Den Haag. Dan bent u bij GroenRijk de Wilskracht aan het juiste adres! Wij bieden een groot assortiment aan tuinartikelen. Van tuin- en kamerplanten tot sfeerartikelen of tuinhuizen, u vindt het allemaal bij ons. Ook voor uw huisdier kunt u bij ons terecht met een ruim aanbod aan dierbenodigdheden als voer, manden, vissenkommen, vogelkooien en honden of kattenspeeltjes. Volg de route via onze Rijken en ontdek ons tuincentrum in Den Haag.

Tuincentrum de Wilskracht in Den Haag

Ons tuincentrum in Den Haag heeft ook een uitgebreide speelgoed afdeling. Hier vindt u bijvoorbeeld trampolines, skelters, zwembaden, springkussens en speeltoestellen. Een complete afdeling met plezier voor het hele gezin. Bekijk hier ons complete speelgoed assortiment. Bekijk onze Rijken:

  • BuitenRijk - voor alles in de tuin van tuinmeubelen, tuinhuisjes en barbecues.  
  • BinnenRijk - voor een huis met kamerplanten en bijbehorende potten.
  • SfeerRijk - alles voor een sfeervol huis met leuke kussentjes en warme kaarsen. Bij ons tuincentrum in Den Haag heeft u een ruime keus!
  • WaterRijk - alles voor een complete vijver.
  • DierenRijk - van hondenvoer en knaagdierenrennen tot voederbakken en speeltjes voor uw huisdier!
  • BloemRijk - een bloemetje nodig voor een speciale gelegenheid? Voor alle gelegenheden hebben wij een bloemetje.
  • Kerstartikelen - natuurlijk hebben wij in de kerstperiode weer een mooie kerstshow!

Geen tijd om naar ons tuincentrum in Den Haag te komen? Bezoek onze online webshop voor een digitale ervaring in GroenRijk. Laat uw producten gemakkelijk thuisbezorgen of haal uw bestelling op in GroenRijk de Wilskracht in Den Haag. 

Contactgegevens GroenRijk de Wilskracht

Bezoek ons tuincentrum in Den Haag en maak uw huis, tuin of balkon compleet. Voor vragen of meer informatie over de producten van GroenRijk De Wilskracht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel 070-3274501. Graag tot ziens!