Tuincentrum Den Haag

Tuincentrum in Den Haag of omgeving bezoeken? Wij verwelkomen u graag bij GroenRijk de Wilskracht aan de Donau 199 in Den Haag. Als meest complete én gezelligste tuincentrum van Zuid-Holland zijn wij ervan overtuigd dat we u kunnen voorzien van topkwaliteit producten voor huis, tuin en dier en deskundig advies. Daar heeft u iets aan!

Tuincentrum De Wilskracht Den HaagTuincentrum De Wilskracht Den Haag

Bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag kunt u terecht voor binnen én buiten, van tuin- en kamerplanten tot sfeerartikelen of tuinhuizen. Bij ons vindt u het allemaal. Volg de route via onze Rijken en ontdek ons tuincentrum in Den Haag. Ons assortiment is verdeeld over verschillende afdelingen:

  • Buitenafdeling – voor alles in de tuin; van planten tot barbecues tot tuinhuisjes
  • Binnenafdeling – mooie kamerplanten met bijpassende potten en vazen
  • Sfeerafdeling– alles voor een sfeervol huis, zoals leuke kussens en lekkere geurkaarsen
  • Vijverafdeling– alles voor een complete vijver, zoals ornamenten en verlichting, waterplanten en vissen
  • Dierenwinkel – voor al uw dierbenodigdheden en extra’s, van voer tot snacks, speeltjes en manden
  • Bloemist – een bloemetje kopen voor uzelf of voor een ander? Voor alle gelegenheden hebben wij een boeket in huis
  • Speelgoedafdeling – van klein binnenspeelgoed tot trampolines en zwembaden; wij zijn dé expert in speelgoed
  • Kerstmarkt – natuurlijk hebben wij in de kerstperiode weer een mooie kerstwereld in ons tuincentrum!

Op elke afdeling van ons tuincentrum in Den Haag vindt u een van onze deskundige medewerkers. Stel hen gerust al uw vragen!

Online tuincentrum Den Haag

Geen tijd om naar ons tuincentrum in Den Haag te komen? Of wilt u alvast even een kijkje nemen in ons assortiment? Geen probleem! Bezoek onze webshop en bekijk het assortiment van ons tuincentrum online. Een groot deel van ons assortiment is hier ook te vinden. U kunt uw producten thuis laten bezorgen of zelf afhalen bij ons tuincentrum in Den Haag, op een moment dat u het beste uitkomt.

Bezoek ons groencentrum in Den Haag

Natuurlijk vinden wij het veel gezelliger om u in ons tuincentrum te verwelkomen waar wij u bovendien ook graag van advies voorzien. Wij zijn van maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur én zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Kom snel eens bij ons langs!