Tuincentrum Den Haag

Tuincentrum de Wilskracht Den HaagTuincentrum in Den Haag of omgeving bezoeken? Wij verwelkomen u graag bij GroenRijk de Wilskracht aan de Donau 199 in Den Haag! Als meest complete én gezelligste tuincentrum van Zuid-Holland zijn wij ervan overtuigd dat u geen spijt van uw bezoek krijgt!

Tuincentrum De Wilskracht Den Haag

Bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag kunt u terecht voor binnen én buiten, van tuin- en kamerplanten tot sfeerartikelen of tuinhuizen, u kunt het bij ons allemaal vinden. Volg de route via onze Rijken en ontdek ons tuincentrum in Den Haag. In ons tuincentrum vindt u de volgende Rijken:

  • BuitenRijk – voor alles in de tuin, van kruidenplantjes tot barbecues en tuinhuisjes in ons tuincentrum vindt u het allemaal;
  • BinnenRijk – voor alle denkbare kamerplanten en bijhorende potten;
  • SfeerRijk – alles voor een sfeervol huis, zoals leuke kussens en lekkere geurkaarsen;
  • WaterRijk – alles voor een complete vijver;
  • DierenRijk – voor alle dierbenodigdheden en extra’s, van voer tot snacks en speeltjes;
  • BloemRijk – een bloemetje nodig voor speciale gelegenheden? Voor alle gelegenheden hebben wij een bloemetje in ons tuincentrum;
  • SpeelgoedRijk – voor al het speelgoed voor de kinderen, van klein binnenspeelgoed tot trampolines en zwembaden;
  • Kerstartikelen – natuurlijk hebben wij in de kerstperiode weer een mooie kerstwereld in ons tuincentrum!

Online tuincentrum Den Haag

Geen tijd om naar ons tuincentrum in Den Haag te komen? Of wilt u alvast even een kijkje nemen in ons assortiment? Geen probleem! Bezoek onze webshop en bekijk ons tuincentrum assortiment digitaal! Een groot deel van ons assortiment is hier ook te vinden. U kunt uw producten thuis laten bezorgen of zelf afhalen bij ons tuincentrum in Den Haag, op een moment dat u het beste uitkomt!

Bezoek ons tuincentrum in Den Haag

Natuurlijk vinden wij het veel gezelliger om u in ons tuincentrum te verwelkomen waar wij u bovendien ook graag van advies voorzien! Wij zijn van maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 18.00, donderdag van 09.00 tot 21.00, vrijdag van 09.00 tot 18.00, zaterdag van 09.00 tot 17.00 én zondag van 12.00 tot 17.00 geopend! Neem voor meer informatie een kijkje op onze contactpagina. Graag tot ziens!