Tuincentrum Voorburg

Vlakbij Voorburg is ons tuincentrum gevestigd waar wij echt van alles hebben voor huis, tuin en dier. Wij hebben een groot assortiment planten en bloemen en bieden ook een uitgebreid assortiment sierbestrating, Elho plantenbakken, tuinmeubelen, sierbestrating en tuinhout. Voor een gering bedrag bezorgen wij uw aankopen thuis en ons vakkunding personeel staat altijd voor u klaar.

Bij GroenRijk de Wilskracht kunt u sparen voor korting met de klantenkaart. De klantenkaart kunt u in ons tuincentrum aanvragen, en uw saldo en eerdere transacties kunt u altijd op onze website bekijken. Met de klantenkaart van ons tuincentrum wordt u tevens op de hoogte gehouden van onze folders, acties en leuke activiteiten zoals een opruiming, kerstshoppen of een leuke workshop.

De Nationale tuinbon is in ons tuincentrum nabij Voorburg verkrijgbaar, die bij ons en ook vele andere tuincentra door heel Nederland zijn in te leveren. De GroenRijk Nationale Tuinbon kunt u cadeau geven met ieder bedrag naar keuze tussen de €10,- en € 250,-. Dit bedrag kan in meerdere keren besteed worden, en hoeft u dus niet in één keer op te maken. Op onze assortimentspagina vindt u een overzicht van de producten die wij in ons tuincentrum aanbieden.

Bent u op zoek naar een leuk tuincentrum in de omgeving van Voorburg? Kom dan naar GroenRijk de Wilskracht voor het complete assortiment en een gezellig uitje!