Tuingereedschap

Om de tuin goed te kunnen onderhouden, is het juiste materiaal erg belangrijk. Vandaar dat wij een mooi assortiment aan tuingereedschappen en bewateringssystemen verkopen. Zo hebben we verschillende bezems, snoeischaren en handzagen, en om de tuin goed te bewateren verkopen we tuinslangen en toebehoren. Voor een nog ruimer assortiment, meer informatie en advies kunt u terecht in ons tuincentrum in Den Haag.

Heb je een tuin, dan zal er een moment komen dat je deze gaat onderhouden. Dit hoeft tegenwoordig gelukkig helemaal niet moeilijk of zwaar te zijn, zolang je maar beschikt over het juiste tuingereedschap! 

Soorten tuingereedschap

Bij het onderhouden van je tuin is het fijn werken om het juiste tuingereedschap voorhanden te hebben. Maar hoe weet je nu welk tuingereedschap het meest praktisch is? In grote lijnen kunnen we ons assortiment aan tuingereedschap opdelen in een aantal groepen:

  • Handgereedschap voor de kleinere klusjes
  • Elektrisch gereedschap voor de grotere tuinklussen
  • Gazononderhoud
  • Handschoenen, werkkleding etc.

Onder handgereedschap vallen de kleinere artikelen, zoals snoeischaren, harken en schoffels voor het  verwijderen van onkruid en het kleinere snoeiwerk. Elektrisch gereedschap als elektrische snoeischaren gebruiken we voor grote tuinklussen, zoals fruitbomen snoeien. Bij gazononderhoud denken we natuurlijk gelijk aan grasmaaiers, robotmaaiers en verticuteer machines. De veiligheid en bescherming is ook belangrijk, dus we hebben ook een uitgebreid stuk aan handschoenen, kniebescherming, werkkleding en overige accessoires. Voor al deze artikelen heb je bij ons een ruime keuze!

Handgereedschap voor het beste tuinonderhoud

Even lekker de handen uit de mouwen steken en het onkruid uit je tuin verwijderen? Daar gebruik je natuurlijk een onkruidsteker voor! Een drietand om lekker de aarde tussen de planten los te woelen en de wortels van het onkruid los te trekken. Je krijgt niet graag zwarte randen onder je nagels, dus draag hierbij fijne werkhandschoenen. Ook een knieplankje of knielbankje is ideaal en zorgt voor een zachte ondergrond als je in de tuin bezig bent. Een snoeischaar gebruik je voor dode takken en het in vorm brengen van de planten. Ook een schep, schoffel en hark zijn natuurlijk de basis om iedere tuin netjes te houden. Dit alles en meer hebben wij in ruime keuze voor je beschikbaar in ons tuincentrum!

Elektrisch tuingereedschap voor de grote tuinklussen

Ook zijn er grotere klussen in de tuin te doen. Hierbij kun je denken aan het snoeien van de heg of een boom, waar je met een elektrische heggen- of snoeischaar veel sneller klaar mee bent. Een systeem met elektrische sproeiers die je in kunt stellen zodat jouw tuin altijd voorzien is van water. Bladblazers om in de herfst de bladeren mee bij elkaar te krijgen of een hogedrukreiniger om de groene aanslag op je terras of schutting in een mum van tijd weg te stralen! Deze items en meer gereedschap hebben wij volop voor je klaarstaan!

Gazon onderhoud in de tuin

Het gazon mag zeker niet vergeten worden en hierbij kunnen producten als een grasmaaier, verticuteer machine, grasschaar of grastrimmer de ideale uitkomst bieden om het allemaal wat gemakkelijker en leuker te maken. Er zijn zelfs robotmaaiers die een groot deel van het werk voor je uit handen nemen! Een strak gazon is een mooi gezicht en met deze artikelen uit ons assortiment, heb je dit in een mum van tijd voor elkaar!

Tuingereedschap kopen

Benieuwd geworden naar al onze merken en soorten tuingereedschap om jouw tuin optimaal te kunnen onderhouden? Je bent van harte welkom om bij ons in Den Haag langs te komen om een kijkje te nemen. Ook kun je je online oriënteren op ons assortiment. Wij proberen het online én in de winkel zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Stel ons in de winkel ook gerust vragen! Wij helpen je graag om je tuinklussen makkelijker én leuker te maken. Zien we je snel?