Buitenspots

Voor het aanlichten van bijzondere elementen in de tuin zoals beelden, bomen en andere bijzondere planten, gebruikt u het beste onze energiezuinige In-Lite LED buitenspots. Het verschil tussen de spots zit ‘m in de hoek en het lichtbereik van de bundel. Afhankelijk van het aan te lichten element kiest u een buitenspot met een smalle of juist brede lichtbundel en een klein of juist groot lichtbereik. Al onze spots zijn makkelijk te richten en eenvoudig in de grond te prikken met bijgeleverde grondpen. Ook zijn er diverse accessoires verkrijgbaar waarmee onze LED spots in tal van situaties toe te passen zijn. Tenslotte kunt u met onze speciale onderwaterspot ook een vijver, fontein of  andere waterelement verlichten.

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten
Vergelijk (0)

 Sommige tuinen verdienen het om ook om in het donker gezien te worden. Buitenverlichting dient natuurlijk al lang niet meer voor alleen praktische toepassingen. Steeds meer mensen kiezen er voor om bepaalde gedeeltes van hun tuin of buitenruimte te verlichten. Dit kan door verlichting op strategische plaatsen in de tuin te plaatsen, maar makkelijker is het om buitenspots te gebruiken.  De LED buitenspots van In-Lite belichten precies dat wat u graag wil uitlichten, is energiezuinig, duurzaam en gaan een leven lang mee. Met buitenspot verlichting accentueert u bepaalde elementen in de tuin of creëert u veiligheid door de spot te richten op de toegang tot uw tuin, garage of huis. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het voordeel van In-Lite buitenspots:

  • Eenvoudig zelf aanleggen en installeren;
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden;
  • Licht precies waar u het hebben wil.
  • Energie zuinig en dus beter voor het milieu
  • Duurzaam, de spots hebben een lange levensduur

 In-Lite heeft een reputatie hoog te houden als het op duurzaamheid en kwaliteit aankomt. Met slechts enkele muisklikken haalt u die kwaliteit in huis en geniet u binnenkort van een tuin, patio of andere buitenruimte, precies verlicht zoals u het dat graag wil. Voor vragen over de mogelijkheden van In-Lite tuinverlichting bij u thuis helpen we u graag verder in ons tuincentrum in Den Haag