Staande lampen

 

Staande LED buitenlampen zijn niet alleen mooi om te zien, ’s avonds hebben ze een prominente rol in het verlichtingsplan. Borders zijn bijvoorbeeld mooi te verlichten met armaturen die rondom een sfeervol diffuus licht geven. Wil je een pad of oprit verlichten? Kies dan voor armaturen die een direct licht geven, deze creëren duidelijke lijnen en schaduwen op het oppervlak. Hiermee krijg je niet alleen een mooi effect, maar je pad of oprit is ook meteen functioneel verlicht. Sommige van onze staande lampen hebben zelfs een verstelbare lichtbron waarmee je deze armaturen in veel situaties kunt toepassen.

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 17 van 17 producten
Vergelijk (0)

De moderne tuinverlichting van In-Lite biedt voor ieder wat wils. Het mooie van deze fraai vormgegeven vrijstaande verlichting, die ook wel 'solitary verlichting' genoemd wordt, is dat deze door hun tijdloze uiterlijk ook bij daglicht een stijlvol element in de tuin zijn.

De voordelen van de staande lampen van In-Lite:

  • Door de meegeleverde instructie is het aanleggen van de kabels is eenvoudig.
  • Makkelijk in de grond te steken of op een harde ondergrond te monteren.
  • Smaakvol licht met een sterkte naar keuze voor sfeer en veiligheid in uw tuin.
  • Niet alleen een lamp maar overdag ook een stijlvol element in uw tuin,

Voor advies over staande buitenverlichting en het plaatsen hiervan kunt u terecht in ons tuincentrum in Den Haag, we beantwoorden hier graag al uw vragen over de In-Lite tuinverlichting.