Barbecues

Maak van komende zomer de lekkerste zomer ooit! Naast een stel toffe tuinmeubels, de beste beplanting en wat sfeervolle aankleding is er zeker nog één ingrediënt dat niet mag ontbreken in uw tuin. Juist, een barbecue! Met de mooiste barbecue gaat u een heerlijke zomer tegemoet... Wilt u een barbecue kopen in Den Haag? Bij GroenRijk De Wilskracht hebben we een uitgebreide barbecue-afdeling. U koopt hier topmerken barbecues en barbecue-accessoires, zoals van de welbekende merken Weber en Boretti. Bent u ook zo gek op barbecueën met familie of vrienden, thuis, op de camping of in het park? Kom dan zeker eens langs op onze barbecue-afdeling in ons tuincentrum in Den Haag. Ook hebben wij een deel van ons assortiment in onze webshop staan. Ontdek het zelf!

Shop barbecues in onze webshop


 

Verschillende soorten barbecues

Bij tuincentrum GroenRijk De Wilskracht koopt u diverse soorten barbecues. Voor iedereen is er wat wils, want elke BBQ heeft zo zijn voor- en nadelen. Wij helpen u graag om de barbecue te vinden die het best aansluit bij uw wensen. Zo is de keuze onder andere afhankelijk van de grootte van uw tuin, hoe vaak u barbecuet en of u deze wilt kunnen verplaatsen. Wij verkopen in ons tuincentrum in Den Haag zowel grote als kleine barbecues, voor in een grote tuin of voor op het balkon. Grof gezegd kunnen barbecues in drie categorieën worden gedeeld:

 • Houtskoolbarbecues: 
  Houdt u ervan om te barbecueën op een klassieke manier? Ga dan voor een houtskoolbarbecue. Deze modellen geven uw gerecht die klassieke rokerige smaak, want het vuur bevindt zich direct onder het vlees, de vis of de groentes. U maakt houtskoolbarbecues aan met aanmaakblokken en kolen. Het nadeel van een houtskoolbarbcue is dat het schoonmaken tijd in beslag neemt en de buren misschien wat meekrijgen van de rook.
   
 • Gasbarbecues:
  Een moderner model barbecue is de gasbarbecue. Hierbij is gas natuurlijk de warmtebron en de gewenste temperatuur wordt hierdoor snel bereikt. Deze barbecues nemen echter wel vaak veel ruimte in. Op een gasbarbecue is barbecuën uiteraard niet hetzelfde als op een houtskoolbarbecue, maar een ding is zeker: u kunt snel genieten van uw gerecht en het vlees zal heerlijk smaken!

GroenRijk De Wilskracht | Barbecue kopen | Den Haag

 • Elektrische barbecues:
  U kunt ook kiezen voor een elektrische barbecue. Deze barbecues zijn over het algemeen erg klein en compact en dus zeer goed geschikt voor op een balkon of dakterras. Ook zijn ze perfect om mee te brengen naar vrienden, het park of de camping. Zorg er wel altijd voor dat er een bereikbaar stopcontact in de buurt is als u kiest voor een elektrische barbecue. Wanneer u vlees voor heel veel mensen moet bereiden, is een elektrische BBQ minder geschikt. Een groot voordeel van dit model is dat gesleep met zakken kolen of gasflessen verleden tijd is. Daarnaast kunt u snel genieten van uw gerecht en is een elektrische barbecue makkelijk schoon te maken.

Wist u dat de kamado ook een heuse trend in barbecueland is? Een kamado is een keramische houtskoolbarbecue die er uitziet als een ei. Hij is multifunctioneel en de temperaturen zijn bijzonder goed te regelen. Dat levert heel wat lekkere gerechten op! Bij ons tuincentrum in Den Haag vindt u ook een ruim assortiment aan barbecue-accessoires om het barbecuën voor u zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Zo haalt u het meeste uit uw nieuwe aanwinst!

Topmerken barbecues

U wilt natuurlijk best een beetje investeren in een barbecue. Het idee is namelijk dat u er heel veel en lang plezier van zult hebben. Er gaat immers niks boven een lekker gerecht van de barbecue. Zelfs in de winter is het heerlijk om met een klein groepje te genieten van een heerlijke winterbarbecue. Super gezellig! Bij GroenRijk De Wilskracht koopt u enkel barbecues van topkwaliteit. Wij verkopen barbecues van de merken:

GroenRijk De Wilskracht | Barbecue kopen | Den Haag

Weber barbecues

Weber is het nummer één barbecuemerk in Europa. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. Met een Weber barbecue weet u zeker dat u een topbarbecue neerzet. Het design van Weber barbecues is doordacht, de veiligheid staat altijd op nummer 1, ze zijn zeer eenvoudig in gebruik én duurzaam! Weber barbecues hebben namelijk een garantie van 5 tot 10 jaar.

Barbecues van Weber online kopen
Boretti barbecues

Iedereen die een beetje van koken houdt, is bekend met de producten van Boretti. Niet alleen voor binnenshuis leveren ze topproducten, Boretti biedt barbecueliefhebbers ook een mooi assortiment aan houtskoolbarbecues, gasbarbecues óf barbecues die zowel op gas als hout werken. Alle barbecues van Boretti hebben een ergonomisch ontwerp en zijn gemaakt van sterk materiaal. Het keuken lifestyle brand onderscheidt zich door uitstekende kwaliteit en Italiaans affordable design.

Barbecues van Boretti online kopen

 


Vragen over onze barbecues? Kom naar ons tuincentrum in Den Haag!

Of u nu een ervaren barbecueliefhebber bent of voor het eerst een barbecue aanschaft, bij ons tuincentrum in Den Haag staan onze specialisten voor u klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Heeft u nog vragen over de barbecues uit ons assortiment? Kom langs in ons tuincentrum in Den Haag of bel ons op 070-3274501. Bekijk hier onze openingstijden


Barbecues kopen | GroenRijk De Wilskracht