Barbecues

Barbecue kopen in Den Haag? Bij GroenRijk De Wilskracht hebben we een uitgebreide afdeling barbecues. U koopt hier topmerken barbecues en barbecue-accessoires. Bent u ook zo gek op barbecueën; gezellig met familie of vrienden in uw eigen tuin eten? Kom dan zeker eens langs op onze barbecue-afdeling in ons tuincentrum in Den Haag.

Verschillende soorten barbecues

Bij Tuincentrum GroenRijk De Wilskracht koopt u diverse soorten barbecues. Iedere BBQ heeft zo zijn voor- en nadelen. Wij helpen u graag om de barbecue te vinden die het best aansluit bij uw wensen. Wij verkopen in ons tuincentrum in Den Haag zowel grote als kleine barbecues, voor in een grote tuin of voor op het balkon:

 • Houtskoolbarbecues
  Houdt u ervan om te barbecueën op een klassieke manier? Ga dan voor een houtskoolbarbecue. Deze modellen geven het vlees die klassieke rokerige smaak, want het vuur bevindt zich er direct onder. U maakt houtskoolbarbecues aan met aanmaakblokken en kolen. Het nadeel van een houtskoolbarbcue is dat het schoonmaken tijd in beslag neemt en u zakken kolen moet verslepen.
   
 • Gasbarbecues
  Een moderner model barbecue is de gasbarbecue. Hierbij is gas natuurlijk de warmtebron en de gewenste temperatuur wordt hierdoor snel bereikt. Deze barbecues nemen echter wel vaak veel ruimte in. Op een gasbarbecue is barbecuen uiteraard niet hetzelfde als op een houtskoolbarbecue, maar een ding is zeker: het vlees zal heerlijk smaken!
   
 • Elektrische barbecues
  U kunt ook kiezen voor een elektrische barbecue. Deze barbecues zijn over het algemeen erg klein en compact en dus zeer goed geschikt voor op een balkon of dakterras. Zorg er wel altijd voor dat er een bereikbaar stopcontact in de buurt is als u kiest voor een elektrische barbecue. Wanneer u vlees voor heel veel mensen moet bereiden is een elektrische BBQ minder geschikt. Een groot voordeel van dit model is dat gesleep met zakken kolen of gasflessen verleden tijd is.
   
 • Barbecue-accessoires
  Bij ons tuincentrum in Den Haag vindt u ook een ruim assortiment aan barbecue-accessoires om het barbecuen voor u zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. 

Topmerken barbecues

Bij GroenRijk De Wilskracht koopt u enkel barbecues van topkwaliteit. Wij verkopen barbecues van de merken:

Weber barbeceus

Weber is het nummer één barbecuemerk in Europa. Met een Weber barbecue weet u zeker dat u een top barbecue neerzet. Het design van Weber barbecues is doordacht, de veiligheid staat altijd op nummer 1, ze zijn zeer eenvoudig in gebruik én duurzaam! Weber barbecues hebben namelijk een garantie van 5 tot 10 jaar.

weber barbecues

Boretti barbecues

Boretti biedt barbecueliefhebbers ook een mooi assortiment aan houtskoolbarbecues en gasbarbecues óf barbecues die zowel op gas als hout werken. Alle barbecues van Boretti hebben een strak design en zijn gemaakt van sterk materiaal. 

boretti barbecues

Vragen over onze barbecues? Kom naar ons tuincentrum in Den Haag!

Of u nu een ervaren barbecueliefhebber bent of voor het eerst een barbecue aanschaft, bij ons tuincentrum in Den Haag staan onze specialisten voor u klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Heeft u nog vragen over de barbecues uit ons assortiment? Kom langs in ons tuincentrum in Den Haag of bel ons op 0031703274501. Bekijk hier onze openingstijden