Tuinmeubelen

Bij GroenRijk de Wilskracht vindt u een geruime keuze aan tuinmeubelen voor in uw tuin en op uw terras. Wij verkopen tuinmeubels in alle soorten en maten en kunnen u ook alles vertellen over het onderhoud.

Aanbod tuinmeubelen van GroenRijk de Wilskracht

Bij het kopen van tuinmeubelen is het allereerst belangrijk om uzelf af te vragen welke stijl u mooi vindt. U wilt natuurlijk het liefst dat uw tuintegels, tuinplanten en tuinmeubelen één mooi geheel vormen. Houdt u van modern, robuust of misschien industrieel? Aan de hand hiervan kunt u na gaan denken over de materiaalsoort van uw tuinmeubelen. Verder moet u bij uzelf nagaan wat voor soort meubels u graag in de tuin heeft staan. Bent u bijvoorbeeld iemand die ’s zomers graag de hele dag in de zon ligt? Bekijk dan onze luxe ligbedden. Of organiseert u graag barbecues voor de hele familie? Bekijk dan onze tuinsets en eventueel ook bijzettafels en parasols. Ons assortiment tuinmeubelen bestaat verder uit:

In ons tuincentrum in Den Haag vindt u een uitgebreide showroom waar u onze tuinmeubelen kunt bekijken. Kom vooral een keer proef zitten! Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Welk materiaal kiest u voor uw tuinmeubelen?

Ga goed geïnformeerd aan de slag door u alvast te verdiepen in de verschillende materialen tuinmeubelen die wij verkopen. Wicker tuinmeubelen zijn heel stevig en bestand tegen ieder weertype. Wicker is gevlochten kunststof en qua onderhoud bent u niet veel tijd kwijt, daarom zijn deze tuinmeubelen heel populair! Kies uit verschillende kleurtinten, zoals wit, bruin en zwart. Bent u op zoek naar een meer natuurlijke of robuuste look? Dan is hout meer iets voor u. Tegenwoordig worden tuinmeubelen vooral gemaakt van teakhout; een houtsoort die van nature veel oliën bevat. Als u deze meubelen aan het begin goed bewerkt, gaan ze jaren mee. Hout is wel iets minder weersbestendig dan Wicker. U kunt ook kiezen voor kunststof tuinmeubelen. Deze tuinmeubelen zijn even stevig en weersbestendig als tuinmeubelen van Wicker, maar ze hebben een minder natuurlijke uitstraling. Kies hier dus voor wanneer u uw tuin een moderne uitstraling wilt geven. Wat hier ook goed bij past zijn aluminium tuinmeubelen. Hiermee gaat u iets meer richting de industriële stijl. Let wel goed op dat deze tuinmeubelen niet gaan roesten.

Onderhoud tuinmeubelen

Onze tuinmeubelen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig. Heeft u tuinmeubelen met bijbehorende kussens? Haal deze met slecht weer naar binnen. Wicker en kunststof tuinmeubelen hoeft u verder alleen af en toe af te borstelen en eens in de maand schoon te maken met wat sop. Bij houten tuinmeubelen is het belangrijk dat deze goed bewerkt zijn. Olie ze vervolgens eens per maand. Heeft u vragen over het oliën van tuinmeubelen? Kom langs in ons tuincentrum en wij vertellen u alles wat u moet weten. We verkopen ook onderhoudsmiddelen voor tuinmeubelen.