Bollen & zaden

Welkom in de wondere wereld van bollen en zaden bij GroenRijk de Wilskracht, uw vertrouwde tuincentrum in Den Haag. Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of gewoon op zoek bent naar een vleugje kleur in uw buitenruimte, onze uitgebreide collectie bollen en zaden heeft voor elk wat wils. 

Voorjaarsbollen: de belofte van een prachtige lente

Voorjaarsbollen zijn als de belofte van een prachtige lente. Ze brengen kleur en vitaliteit in uw tuin na de lange wintermaanden. Bij GroenRijk de Wilskracht hebben we een scala aan voorjaarsbollen om uw tuin tot leven te wekken:

 • Tulp: de tulp, een van de meest iconische voorjaarsbollen, is verkrijgbaar in een schitterend scala aan kleuren en vormen. Van de klassieke rode tulp tot de exotische leliebloemige tulp, er is een tulp voor elke tuin.
 • Narcis: de narcis is een zonnestraal in uw tuin, met zijn heldergele bloemen die vreugde en optimisme uitstralen. Ze komen in verschillende vormen, van trompetnarcissen tot dubbele narcissen.
 • Hyacint: hyacinten brengen niet alleen kleur maar ook een heerlijke geur in uw tuin. De variëteit aan kleuren, van zachtroze tot diepblauw, maakt ze tot een favoriet onder tuiniers.

Zomerbollen: een explosie van zomerpracht

Zomerbollen zijn de belichaming van de warme, vrolijke dagen in de tuin. Bij GroenRijk de Wilskracht hebben we een selectie zomerbollen die uw tuin omtoveren tot een oase van kleur en vitaliteit.

 • Dahlia: de dahlia is een zomerse favoriet vanwege zijn opvallende bloemvormen en heldere kleuren. Van enkele bloemblaadjes tot pomponachtige variëteiten, er is geen gebrek aan keuze.
 • Gladiool: gladiolen zijn de pijlers van de zomertuin, met hun rechte stelen en sierlijke bloemen in verschillende tinten. Ze voegen hoogte en drama toe aan uw bloembedden.
 • Lelie: lelies zijn elegant en verfijnd, met hun trompetvormige bloemen en aangename geur. Ze komen in verschillende kleuren, waaronder wit, roze, oranje en geel.

Bloemenzaden: creëer uw eigen bloemenpracht

Als u graag uw eigen bloemenpracht wilt creëren, zijn bloemenzaden de perfecte keuze. Bij GroenRijk de Wilskracht bieden we een breed assortiment zaden om uw tuin om te toveren tot een kleurrijke oase.

 • Zinnia: zinnia's zijn gemakkelijk te kweken en bieden een overvloed aan heldere bloemen in verschillende kleuren. Ze trekken vlinders en bijen aan, wat zorgt voor een levendige tuin.
 • Oost-Indische Kers: oost-Indische kers is niet alleen mooi, maar ook eetbaar. De bloemen en bladeren voegen een pittige smaak toe aan salades. Ze zijn perfect voor tuinders die op zoek zijn naar veelzijdigheid.
 • Zonnebloem: zonnebloemen zijn de vrolijke reuzen van de tuin, met hun grote gele bloemen die de zon volgen. Ze zijn geweldig voor kinderen en trekken vogels aan met hun zaden.

Kruidenzaden: de smaken van uw keuken

Kruidenzaden voegen niet alleen smaak toe aan uw gerechten, maar ook geur aan uw tuin. Bij GroenRijk de Wilskracht vindt u een scala aan kruidenzaden om uw eigen culinaire kruiden te kweken.

 • Basilicum: basilicum is een essentieel kruid in de keuken, perfect voor het maken van verse pesto en het kruiden van tomatensauzen. Het heeft ook prachtige groene bladeren.
 • Munt: munt is verfrissend en veelzijdig, ideaal voor het maken van thee, muntsaus en cocktails. Het is ook een geweldige metgezel voor andere planten vanwege zijn insectenwerende eigenschappen.
 • Koriander: koriander voegt een unieke smaak toe aan gerechten en is onmisbaar in veel internationale keukens. Het heeft delicate witte bloemen die aantrekkelijk zijn voor bijen.

Bezoek GroenRijk de Wilskracht in Den Haag

Bij GroenRijk de Wilskracht nodigen we u van harte uit om onze webshop te verkennen en onze uitgebreide collectie bollen en zaden te ontdekken. Of nog beter, breng een bezoek aan onze winkel in Den Haag, waar ons vriendelijke en deskundige personeel klaarstaat om u te helpen bij het maken van de beste keuzes voor uw tuin. Laat u inspireren door de prachtige wereld van bollen en zaden en transformeer uw buitenruimte in een bloeiende en smaakvolle oase.

Toon filters Verberg filters

Filters