Tuinaanleg

Ook voor tuinaanleg bent u bij ons aan het juiste adres. De Wilskracht Hoveniers is al tientallen jaren een vertrouwd adres voor al uw tuinwerkzaamheden in met name provincie Zuid-Holland. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het realiseren. Heeft u een tuin zo groot als een landgoed of juist een knusse stadstuin, het is voor ons allebei een uitdaging. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering van de tuin zijn wij een geschikte partner om dit voor u uit te voeren. Aanleg van tuinen, onderhouden van tuinen, tuinontwerpen, vijvers, vlonders en ga zo maar door, het valt allemaal onder onze werkzaamheden.

Ons hoveniersteam bestaat uit zes enthousiaste medewerkers met kennis van zaken en een bak aan ervaring. Wij beschikken daarnaast over een ruim wagenpark en breed scala aan tuinmachines, zodat wij veel werkzaamheden snel en vakkundig kunnen uitvoeren. Daar waar nodig werken wij samen met onderaannemers om u compleet te ontzorgen en de gehele tuinrenovatie voor rekening te nemen.

Heel belangrijk, maar vaak vergeten zijn de accessoires voor in de tuin. Ook hierin kunnen wij u helpen, want wij beschikken ook over een tuincentrum. Als hoveniers zijn wij hier erg trots op, want er zijn maar weinig hoveniersbedrijven die zo’n grote showroom hebben. Kortom een samenwerking met ons bedrijf levert u niet alleen een tuin naar uw wens op, maar ook een tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare hovenier voor uw tuinaanleg of tuinrenovatie? Neem dat contact op met onze tuinarchitect Giacomo Voois voor een vrijblijvende offerte en tuinontwerp, of kom langs in onze showroom in Den Haag Leidschenveen.

Giacomo Voois
Tel. 070 - 327 45 01
Mob. 06-53391238
Email. [email protected]