En daarom is het verrassen op Valentijnsdag zo leuk!

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om iemand te laten weten hoeveel u van hem of haar houdt. Er is geen beter cadeau dan bloemen of planten om uw gevoelens uit te drukken. Hier zijn enkele redenen waarom het verrassen van iemand met bloemen of planten op Valentijnsdag zo speciaal is:

 • Bloemen zijn een symbolisch cadeau. Elk soort bloem heeft zijn eigen betekenis, zoals rozen die de liefde symboliseren of lelies die symbolisch zijn voor vriendschap en waardering. Hierdoor kunt u precies het juiste soort bloemen kiezen om uw gevoelens uit te drukken.
   
 • Bloemen zijn prachtig. Er is geen twijfel dat bloemen een aanwinst zijn voor elke ruimte. Ze brengen kleur en geur en geven een gevoel van geluk en vreugde. Door iemand te verrassen met bloemen op Valentijnsdag, maakt u de dag van diegene nog specialer.
   
 • Planten zijn een blijvend cadeau. Planten zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook nog eens functioneel. Planten zuiveren de lucht en verhogen het humeur. Door iemand een plant cadeau te doen, geeft u een symbolisch cadeau dat blijvend is.
   
 • Het is een persoonlijk cadeau. Bloemen en planten zijn niet alleen mooi, ze zijn ook een persoonlijk cadeau. Door iemand een bloemen- of plantenboeket te geven, laat u zien dat u de persoonlijke voorkeur van diegene kent en dat u de moeite heeft genomen om iets speciaals voor hem of haar uit te zoeken.
   
 • Bloemen en planten zijn een verrassing. Niemand verwacht een bloemen- of plantenboeket op Valentijnsdag, dus het is een leuke verrassing. Het is een manier om iemand te laten weten dat u aan hem of haar denkt en dat u een speciale dag wilt maken.

In de bloemenwinkel bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag hebben we een grote selectie van bloemen en planten, zodat u zeker iets kunt vinden dat past bij de persoonlijke voorkeur van uw geliefde. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een prachtig boeket of plant voor Valentijnsdag.

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gewone verzorging, buitengewone beloning!

Struikmargriet klinkt Nederlands, maar de herkomst van deze plant ligt in het zonnige zuiden. De Argyranthemum frutescens, ofwel Struikmargriet, komt van de Canarische Eilanden. Met name in Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria ligt haar geboortegrond. Misschien brengt deze fleurige bloeier iedereen daarom al bij de eerste blik in een zomerse stemming!

 

Struikmargriet: explosie van schoonheid

De struikmargriet mag dan een eenj...

Lees meer...
Vrolijke violen

Hoe kun je de lente beter aftrappen dan met een bakje violen? Ze zijn kleurig en bloeien uitbundig. Viooltjes zier er fragiel uit, maar ze kunnen juist veel hebben. Bij GroenRijk vind je de grootbloemige F1 violen én de schattige Viola cornuta in allerlei kleuren en kleurcombinaties. Volop keus dus! 

 

Veel soorten

Er bestaan ruim 400 verschillende soorten violen in allerlei kleurschakeringen. De grootbloemige F1-Hybriden (V...

Lees meer...
3 redenen om dit jaar een moestuin te beginnen

Misschien ben je al jaren aan het twijfelen over het beginnen van een moestuin. Heb ik er het geduld voor, zal mijn missie wel slagen of is mijn tuin wel geschikt voor het kweken van allerlei lekkers? In dit blogartikel zetten we 3 redenen en voordelen van een moestuin op een rij

Lees meer...