En daarom is het verrassen op Valentijnsdag zo leuk!

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om iemand te laten weten hoeveel u van hem of haar houdt. Er is geen beter cadeau dan bloemen of planten om uw gevoelens uit te drukken. Hier zijn enkele redenen waarom het verrassen van iemand met bloemen of planten op Valentijnsdag zo speciaal is:

 • Bloemen zijn een symbolisch cadeau. Elk soort bloem heeft zijn eigen betekenis, zoals rozen die de liefde symboliseren of lelies die symbolisch zijn voor vriendschap en waardering. Hierdoor kunt u precies het juiste soort bloemen kiezen om uw gevoelens uit te drukken.
   
 • Bloemen zijn prachtig. Er is geen twijfel dat bloemen een aanwinst zijn voor elke ruimte. Ze brengen kleur en geur en geven een gevoel van geluk en vreugde. Door iemand te verrassen met bloemen op Valentijnsdag, maakt u de dag van diegene nog specialer.
   
 • Planten zijn een blijvend cadeau. Planten zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook nog eens functioneel. Planten zuiveren de lucht en verhogen het humeur. Door iemand een plant cadeau te doen, geeft u een symbolisch cadeau dat blijvend is.
   
 • Het is een persoonlijk cadeau. Bloemen en planten zijn niet alleen mooi, ze zijn ook een persoonlijk cadeau. Door iemand een bloemen- of plantenboeket te geven, laat u zien dat u de persoonlijke voorkeur van diegene kent en dat u de moeite heeft genomen om iets speciaals voor hem of haar uit te zoeken.
   
 • Bloemen en planten zijn een verrassing. Niemand verwacht een bloemen- of plantenboeket op Valentijnsdag, dus het is een leuke verrassing. Het is een manier om iemand te laten weten dat u aan hem of haar denkt en dat u een speciale dag wilt maken.

In de bloemenwinkel bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag hebben we een grote selectie van bloemen en planten, zodat u zeker iets kunt vinden dat past bij de persoonlijke voorkeur van uw geliefde. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een prachtig boeket of plant voor Valentijnsdag.

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...
Winterheide: Erica darleyensis

Erica darleyensis kan bijna alles aan. Na een strenge winter komt hij weer mals en groen onder de sneeuw vandaan en in een tropische zomer blijft hij fier overeind. De Erica darleyensis van GroenRijk bloeit vrijwel de hele winter tot en met het vroege voorjaar. Qua grondsoort is Erica – in tegenstelling tot zijn familieleden – nauwelijks kieskeurig. Kortom: de robuuste bodembedekker die tegen een stootje kan.

 

Erica: meisje, pla...

Lees meer...