En daarom is het verrassen op Valentijnsdag zo leuk!

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om iemand te laten weten hoeveel u van hem of haar houdt. Er is geen beter cadeau dan bloemen of planten om uw gevoelens uit te drukken. Hier zijn enkele redenen waarom het verrassen van iemand met bloemen of planten op Valentijnsdag zo speciaal is:

 • Bloemen zijn een symbolisch cadeau. Elk soort bloem heeft zijn eigen betekenis, zoals rozen die de liefde symboliseren of lelies die symbolisch zijn voor vriendschap en waardering. Hierdoor kunt u precies het juiste soort bloemen kiezen om uw gevoelens uit te drukken.
   
 • Bloemen zijn prachtig. Er is geen twijfel dat bloemen een aanwinst zijn voor elke ruimte. Ze brengen kleur en geur en geven een gevoel van geluk en vreugde. Door iemand te verrassen met bloemen op Valentijnsdag, maakt u de dag van diegene nog specialer.
   
 • Planten zijn een blijvend cadeau. Planten zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook nog eens functioneel. Planten zuiveren de lucht en verhogen het humeur. Door iemand een plant cadeau te doen, geeft u een symbolisch cadeau dat blijvend is.
   
 • Het is een persoonlijk cadeau. Bloemen en planten zijn niet alleen mooi, ze zijn ook een persoonlijk cadeau. Door iemand een bloemen- of plantenboeket te geven, laat u zien dat u de persoonlijke voorkeur van diegene kent en dat u de moeite heeft genomen om iets speciaals voor hem of haar uit te zoeken.
   
 • Bloemen en planten zijn een verrassing. Niemand verwacht een bloemen- of plantenboeket op Valentijnsdag, dus het is een leuke verrassing. Het is een manier om iemand te laten weten dat u aan hem of haar denkt en dat u een speciale dag wilt maken.

In de bloemenwinkel bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag hebben we een grote selectie van bloemen en planten, zodat u zeker iets kunt vinden dat past bij de persoonlijke voorkeur van uw geliefde. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een prachtig boeket of plant voor Valentijnsdag.

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...
Hangertje hangertje aan de wand...

… wie is je allermooiste plant? Bij GroenRijk zijn deze week weer diverse wandhangers binnengekomen. Ze zijn goed gevuld met divers perkgoed, zoals Vlijtig Liesje, Lobelia en Calibrachoa. Ook zijn er schitterende hangers met een combinatie van verschillende bloeiers. Waar de Bacopa rijkelijk over de rand gutst, zoekt de Verbena juist weer de hoogte op. Dat geeft het speelse effect waar een zomertuin om vraagt!

 

Snel kleur aan de...

Lees meer...