Wandlampen

Wandlampen zijn op verschillende manieren te gebruiken in uw buitenruimte, bijvoorbeeld naast openslaande tuindeuren of op een tuinwand. Mooi is het om op bijvoorbeeld een schutting op ooghoogte een aantal wandlampen te plaatsen. Door ze repeterend te plaatsen accentueert u ook ‘s avonds de diepte van de tuin. Wilt u een pad of oprit functioneel verlichten? Plaats de armaturen dan juist lager op de wand zodat het licht tot de grond reikt.

 

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 31 van 31 producten
Vergelijk (0)

In-Lite wandlampen

De juiste keuze voor tuinverlichting hangt in grote mate af van het soort tuin die u heeft. Wat u graag wil verlichten en de beschikbare ruimte hiervoor en welke sfeer u wil creëren. In-Lite wandlampen bieden dezelfde functionaliteiten als de andere verlichting van In-lite en natuurlijk hetzelfde stijlvolle design.

Muurverlichting van In-Lite kan in principe op elke muur aangebracht worden. Ook op schuttingen, pergola's en de schuur kunnen dergelijke lampen bevestigd worden. Houd er wel rekening mee dat de bedrading beschermd moet worden tegen vocht en regen.

Het voordeel van In-Lite wandlampen: 

  • Eenvoudig zelf te monteren met bijgeleverde handleiding en bevestigingsmateriaal.
  • Sfeervolle verlichting
  • Stijlvol design
  • Energiezuinig
  • Milieu vriendelijk

In-Lite wandverlichting bestellen

Heb je nog twijfels over wat voor jouw tuin de meest geschikte muurverlichting is? Neem bij vragen over ons assortiment In-Lite wandlampen en de toepassing en montage ervan gerust contact op met ons. Liever persoonlijk advies? Kom gerust langs bij GroenRijk de Wilskracht in Den Haag.