Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Graszoden

Graszoden zijn een ideale oplossing om snel een mooi gazon aan te leggen. Bij GroenRijk de Wilskracht krijgt u graszoden van Champions League-kwaliteit. Onze leverancier levert namelijk ook het gras aan vele voetbaldstadions door heel Europa! 

Graszoden hebben een afmeting van 1m² (40 cm breed en 250 cm lang). Houd rekening met 5% snijverlies en bij een gazon met veel rondingen met 10% snijverlies.

Grassoorten

Speelgazon
Speelgazon oogt fris groen, kan een hoge belasting dragen en is daarmee ideaal voor kinderen en huisdieren. Speelgazon is de meest verkochte graszoden soort.

Siergazon
Een prachtig siergazon met trage groei. Het siergras is zeer fijn en decoratief. Verdraagt schaduw. Siergras blijft mooi groen in de winter en kan goed tegen droogte, bij optimale verzorging. Het siergras is echter niet geschikt voor intensieve betreding.

Schaduwgazon
Heeft u in uw tuin plaatsen waar weinig zon licht komt? Dan is schaduwgazon ideaal voor uw tuin. De schaduwgazon grasmatten groeien goed in de schaduw, maar ook in de zon. Schaduwgazon is daarnaast goed te betreden. 

Afhalen of bezorgen

Graszoden zijn een versproduct en dienen zo snel mogelijk gelegd te worden. Door een hoog frequente aanlevering van graszoden, kunnen wij u 5 dagen per week dagverse graszoden leveren: dinsdag t/m zaterdag. U kunt de graszoden bij ons afhalen tijdens openingstijden of thuis laten bezorgen. Bezorgkosten zijn afhankelijk van de plaats/wijk waar de graszoden bezorgd moeten worden.

Wij bezorgen onder andere in Nootdorp, Pijnacker, Leidschenveen, Ypenburg, Voorbug, Leidschendam, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Stompwijk, Scheveningen, Wassenaar, Den Haag, Rotterdam en Leiden. 

Prijzen

Grassoort Prijs per rol / m2
Speelgazon € 3,-
Siergazon € 3,50
Schaduwgazon € 3,50

 

Gerelateerde artikelen

Aanleg meststof: Gebruik deze speciale meststof bij het aanleggen van graszoden om de wortelvorming te stimuleren. Daardoor krijg je snel een dichte en stevige grasmat.
Gazonmest: Vergeet niet elke 8 weken het gazon te bemesten met speciaal daarvoor geschikte gazonmest. Gebruik ongeveer 1 kg per 15 - 20 m2. Gazonmest is lang houdbaar, mits droog opgeborgen.
Kalk: Korrelkalk verhoogt de pH waarde van de bodem en geeft mosvorming in uw gazon minder kans. Gebruik ongeveer 1 kg per 15 - 20 m2. Kalk is lang houdbaar, mits droog opgeborgen.

Bestellen?

Vul het onderstaande bestelformulier in of neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer 070-3274501.


 

Graszoden bestelformulier

Vul onderstaand formulier volledig in om een bestelling te plaatsen. Bij afhaal van de graszoden bij ons tuincentrum, kunt u de graszoden op de betreffende dag ophalen. Minimaal 1 tot 2 werkdagen van te voren bestellen.

Velden met * zijn verplicht.