Graszoden

Graszoden zijn een ideale oplossing om snel een mooi gazon aan te leggen. Bij GroenRijk de Wilskracht krijgt u graszoden van Champions League-kwaliteit. Onze leverancier levert namelijk ook het gras aan vele voetbaldstadions door heel Europa! 

Graszoden hebben een afmeting van 1m² (40 cm breed en 250 cm lang). Houd rekening met 5% snijverlies en bij een gazon met veel rondingen met 10% snijverlies.

Grassoorten

Speelgazon
Speelgazon oogt fris groen, kan een hoge belasting dragen en is daarmee ideaal voor kinderen en huisdieren. Speelgazon is de meest verkochte graszoden soort.

Schaduwgazon
Heeft u in uw tuin plaatsen waar weinig zon licht komt? Dan is schaduwgazon ideaal voor uw tuin. De schaduwgazon grasmatten groeien goed in de schaduw, maar ook in de zon. Schaduwgazon is daarnaast goed te betreden. Schaduwgazon in het voorjaar 2019 weer leverbaar

Afhalen of bezorgen

 

Wij bezorgen onder andere in Nootdorp, Pijnacker, Leidschenveen, Ypenburg, Voorbug, Leidschendam, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Stompwijk, Scheveningen, Wassenaar, Den Haag, Rotterdam en Leiden. 

Prijzen

Grassoort Prijs per rol / m2
Speelgazon € 3,25
Schaduwgazon € 3,50
   

 

Gerelateerde artikelen

Aanleg meststof: Gebruik deze speciale meststof bij het aanleggen van graszoden om de wortelvorming te stimuleren. Daardoor krijg je snel een dichte en stevige grasmat.
Gazonmest: Vergeet niet elke 8 weken het gazon te bemesten met speciaal daarvoor geschikte gazonmest. Gebruik ongeveer 1 kg per 15 - 20 m2. Gazonmest is lang houdbaar, mits droog opgeborgen.
Kalk: Korrelkalk verhoogt de pH waarde van de bodem en geeft mosvorming in uw gazon minder kans. Gebruik ongeveer 1 kg per 15 - 20 m2. Kalk is lang houdbaar, mits droog opgeborgen.

Bestellen?

Bestel graszoden in onze webshop of neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer 070-3274501.