Graszoden

Graszoden zijn een ideale oplossing om snel een mooi gazon aan te leggen. Bij GroenRijk de Wilskracht krijgt u graszoden van Champions League-kwaliteit. Onze leverancier levert namelijk ook het gras aan vele voetbaldstadions door heel Europa! Graszoden hebben een afmeting van 1m² (40 cm breed en 250 cm lang). Houd altijd rekening met 5% snijverlies. Bij een gazon met veel rondingen moet u rekening houden met 10% snijverlies.

Verschillende grassoorten

Bij De Baat Tuinmaterialen (onderdeel van GroenRijk de Wilskracht) kunt u verschillende soorten gazon gemakkelijk bestellen. De twee soorten graszoden hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Speelgazon
Speelgazon oogt fris groen, kan een hoge belasting dragen en is daarmee ideaal voor kinderen en huisdieren. Speelgazon is een onderhoudsvriendelijk gazon en tevens ook de meest verkochte graszoden soort. 

Schaduwgazon
Heeft u in uw tuin plaatsen waar weinig zonlicht komt? Dan is schaduwgazon ideaal voor uw tuin. De grasmatten van het schaduwgazon groeien goed in de schaduw, maar ook in de zon. Schaduwgazon is daarnaast goed te betreden.

Bestel hier speelgazon!              Bestel hier schaduwgazon!

 

Graszoden kopen en bestellen bij GroenRijk De Wilskracht / De Baat Tuinmaterialen in Den Haag

Afhalen of bezorgen van de graszoden

Heeft u graszoden in onze webshop besteld? Dan is het goed om te weten dat wij onder andere in Nootdorp, Pijnacker, Leidschenveen, Ypenburg, Voorbug, Leidschendam, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Stompwijk, Scheveningen, Wassenaar, Den Haag, Rotterdam en Leiden bezorgen.

Prijzen graszoden

Grassoort Prijs per rol / m2
Speelgazon € 3,25
Schaduwgazon € 3,50
   

 

Gerelateerde artikelen

Aanleg meststof: Gebruik deze speciale meststof bij het aanleggen van graszoden om de wortelvorming te stimuleren. Daardoor krijgt u snel een dichte en stevige grasmat.
Gazonmest: Vergeet niet elke acht weken het gazon te bemesten met speciaal daarvoor geschikte gazonmest. Gebruik ongeveer 1 kg per 15 - 20 m2. Gazonmest is lang houdbaar, mits het droog wordt bewaard.
Kalk: Korrelkalk verhoogt de pH waarde van de bodem en geeft mosvorming in uw gazon minder kans. Gebruik ongeveer 1 kg per 15 - 20 m2. Kalk is lang houdbaar, mits het droog wordt opgeborgen.

Graszoden bestellen

Wilt u graag de graszoden bestellen? Dat kan heel gemakkelijk in onze webshop! Heeft u toch nog vragen over de graszoden? U kunt contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer 070-3274501.

Bestel hier speelgazon!              Bestel hier schaduwgazon!