Abbeystones

Al jarenlang zijn de Abbeystones een vaste waarde in ons assortiment. De Abbeystone is veruit de populairste trommelsteen van dit moment. Zo kunnen deze stenen gebruikt worden voor het maken van een looppad door uw tuin of voor het aanleggen van een volledig terras. Door de duurzame eigen productie van deze stenen kunnen wij de kwaliteit van dit product waarborgen. 

Abbeystones zijn in talloze bewerkingssoorten, maten en kleuren leverbaar. Zo is er altijd een type en kleur die aan uw wensen voldoet. In onze showroom en winkel in Den Haag helpen we u graag bij vragen en staan we voor u klaar met professioneel advies,

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 22 van 22 producten
Vergelijk (0)

Abbeystones zijn geïnspireerd op de met stenen aangelegde binnenplaatsen, zoals deze vroeger gebruikelijk waren in Abdijen (Abbey = Abdij in het Engels). Door het trommelen van de stenen, krijgen ze een stijlvolle, klassieke en vintage uitstraling, waardoor ze in veel verschillende stijlen tuinen goed tot hun recht komen. De Abbeystone is daarom ook een veelzijdige steen, die voor veel doeleinden gebruikt kan worden en in elke tuin past.

Wat wordt er bedoeld met het 'trommelen' van stenen?

Trommelen houdt in dat de stenen na productie worden geschud in grote trommels. Door dit proces verkrijgen de stenen allemaal hun unieke vintage look.Nog voordat ze gelegd worden hebben ze al een doorleefde uitstraling wat met name in de aanleg van siertuinen een bijzonder effect geeft.  

Voor welke doeleinden worden Abbeystones gebruikt?

Deze steen leent zich bij uitstek voor de aanleg van bijvoorbeeld een mooie patio, maar is door zijn vorm ook uitstekend geschikt voor het maken van een oprit of tuinpad. Het is een slijtvaste steen die eenmaal goed gelegd, jarenlang mee gaat en niet alleen qua uitstraling maar ook vanwege zijn robuustheid een vaak gekozen steen is.

Welke maten Abbeystone zijn er?

De Abbeystones worden in verschillende maten geleverd, wat ervoor zorgt dat er voor elke toepassing wel een geschikte maat en steen verkrijgbaar is. Bij GroenRijk De Wilskracht zijn de Abbeystones verkrijgbaar in de standaard maten: 

  • 20x20cm
  • 20x30cm
  • 30x40cm

De bovengenoemde maten hebben een standaard dikte van 6 of 7cm.

Abbeystones bij GroenRijk De Wilskracht

Bent u van plan uw tuin of een deel ervan te bestraten met Abbeystones? Neem dan even contact op met de experts bij GroenRijk deWilkskracht in Den Haag. Wij adviseren u graag over de beste opties. Heeft u een afwijkende maat steen nodig of vragen over de benodigde dikte? Ook dan kunt U ons gerust even bellen of bezoeken!