Grind en split

De mogelijkheden met Grind en Split zijn eindeloos en door de natuurlijke uitstraling, de relatief lage aanschafprijs en het onderhoudsvriendelijke karakter een populair product in iedere tuin! Grind en Split wordt gewonnen uit rivieren en heeft door slijtage een ronde vorm. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Voor uitgebreid advies kunt u altijd terecht in ons tuincentrum in Den Haag.

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 103 producten
Vergelijk (0)

Verschil grind en split

Grind en split verschilt van elkaar. Hieronder leggen wij u de verschillen uit tussen grind en split:

  • Split heeft een hoekige vorm, hierdoor bewegen de steentjes minder ten opzichte van elkaar. Split loopt en rijdt prettiger dan grind.

  • Grind heeft een ronde vorm en laat water beter door dan Split.

 

Naast zand verkopen wij ook big bags met grind of split. Grind is een populair materiaal voor in de tuin of op de oprit. Grind blijft lang mooi, is onderhoudsarm en ook nog milieuvriendelijk. Bij GroenRijk Den Haag vindt u een ruim assortiment grind. Grind bestaat uit kleine kiezelstenen. Er zijn verschillende soorten grind. Houdt bij het kiezen van grind of split rekening met de volgende dingen:

  • Afronding

  • Kleur

  • Grootte

  • Toepasbaarheid

 

Wilt u een oprit met kiezelstenen aanleggen, bedenk dan dat split minder geluid maakt als u er dagelijks overheen rijdt. Wilt u een grindpad in de tuin aanleggen, dan is een ronde soort wellicht geschikter dan een hoekige soort. Met blote voeten op hoekige steentjes lopen is namelijk geen pretje.

Koop grind en split in Den Haag

Of u nu voor grind of split kiest, bij GroenRijk De Wilskracht hebben we altijd een geschikt soort materiaal voor u. Kom langs in ons tuincentrum in Den Haag of bekijk ons assortiment in de webshop. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en u te helpen een juiste keuze te maken. Naast grind en split verkopen wij ook opsluitbanden en elementen om de betegeling in uw tuin te ondersteunen en stapelblokken om hoogteverschillen te maken of juist te egaliseren in uw tuin.