Natuursteen tegels en stenen

Bij GroenRijk de Wilskracht zijn we grote voorstander van natuurlijke materialen en uitstraling in de tuin en natuursteen past daar erg goed bij! Door de steenstructuur is dit een bijzonder product met een unieke uitstraling. Natuursteen tegels kunnen uit verschillende soorten gesteente geproduceerd worden. Bekijk online ons met zorg samengestelde assortiment natuursteen of kom langs in ons tuincentrum in Den Haag!

Toon filters Verberg filters

Filters

€   - 
Wis selectie
1 - 23 van 23 producten
Vergelijk (0)

De voordelen van natuurstenen tegels

Door de neutrale en warme uitstraling die natuursteen tegels geven zijn deze tegels een aanwinst voor iedere tuin en buitenruimte. Deze steen is slijtvast en gaan een leven lang mee.

Natuursteentegels bieden veel voordelen, zoals:

  • Een uniek karakter omdat iedere steen anders is.
  • Natuursteen tegels zijn door-en-door gekleurd en hierdoor vallen beschadigingen minder op.
  • Natuursteen tegels zijn goede geleiders van warmte.

In tegenstelling tot betontegels kunnen natuurstenen tegels in verschillende motieven worden gelegd. Dit vraagt echter wel kennis en vakmanschap. Wij kunnen u helpen bij vragen over het leggen van natuurstenen tegels en hebben de vakkennis in huis om deze naar uw wens te snel en vakkundig te komen aanleggen. Kom langs in ons tuincentrum in Den Haag of neem vrijblijvend contact op met onze hoveniers om uw wensen te overleggen.